

Cтимулятор росту SmartGrow EXTRA Смарт Гроу Екстра
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Переваги застосування SmartGrow EXTRA:
- при обробці вегетативної маси стимулює ріст і розвиток рослин,а саме: збільшення біомаси листя,стебел та продуктивних стебел зернових;
- при обробці кореневої системи має стимулюючий ефект на збільшення біомаси коренів та субапікальне потовщення їх;
- має потужний вплив на систему антиоксидантного захисту рослини, а саме на інтенсивність перекисного окислення ліпідів,генерацію активних форм кисню та активність супероксиддизмутази. Завдяки цьому рекомендовано використовувати в таких випадках, як різке зниження температур (нижче 0°С);висока температура, засуха на фоні високої сонячної інсоляції;
- при різних видах інтоксикації, як абсорбент за рахунок будови своєї молекили;
- нейтралізація окислювального стресу (регулювання балансу АФК в раслині);
- стійкість до засухи на 10-20 %;
- при поєднанні з SMARTGROW AMINO надає потужну регуляторну дію на синтез фотосинтетичних пігментів, як наслідок на ефективність фотосинтезу;
- добре комбінується з протруйниками
Склад SmartGrow EXTRA
СКЛАДОВІ
|
ВМІСТ |
фулерен |
2 г/л |
pH |
2,85 |
густина |
1,005 г/см3 |
Культури та норми внесення SmartGrow EXTRA
КУЛЬТУРА |
ФАЗА ЗРОСТАННЯ І РОЗВИТКУ
|
ЛИСТОВА ПІДГОДУВАННЯ | ФЕРТИГАЦІЯ |
НОРМА ВНЕСЕННЯ, л/га | |||
ПОЛЬОВА ГРУПА | |||
Зернові (пшениця, ячмінь, жито, овес, гречка) | Фаза кущення (ВВСН 20-29) | 1,0 | * |
Фаза виходу в трубку (ВВСН 30-39) | 1,0 | * | |
Фаза колошіння-молочна стиглість (ВВСН 60-87) | 1,0 | * | |
Кукурудза | Фаза 2-4 листа (ВВСН 8-12) | 1,0 | * |
Фаза 6-8 листків (ВВСН 17-28) | 1,0 | * | |
Викидання волоті (ВВСН 48-56) | 1,5 | * | |
Соняшник | Формування 2 пари листків | 1,0 | * |
Формування 4-5 пари листків | 1,0 | * | |
Формування зірочки-початок цвітіння | 1,5 | * | |
Зернобобові (горох, соя, нут, сочевиця) | Формування 3-5-го трійчастого листа (ВВСН 13-15/35) | 1,0 | * |
Фаза закладки квітки (ВВСН 51-55) | 1,5 | * | |
Формування – налив бобів | 1,0 | * | |
Ріпак, гірчиця, льон | Формування розетки («ялинки») – початок стеблювання | 1,0 | * |
Бутонізація | 1,5 | * | |
Цукровий та столовий буряк | Формування «вилочки» | 1,0 | * |
Формування 4-6 справжніх листків | 1,0 | * | |
Змикання листя в ряду | 1,5 | * | |
Змикання листя в міжряддях | 1,5 | * | |
Баштанні (кавун, диня, кабачок, гарбуз, патісон) | Формування 1-3 справжнього листка | 1,0 | * |
Початок формування – вилягання стебел | 1,0 | 2,0-3,0 | |
ОВОЧЕВА ГРУПА | |||
Томат, огірок, цибуля, перець, капуста, картопля, морква | Фаза активного росту | 1,0-1,5 | 3,0-4,0 |
Фаза цвітіння | 1,0-1,5 | 2,0-3,0 | |
Фаза формування плодів – рост плодів | 1,5-2,0 | 3,0-4,0 | |
ПЛОДОВО-ЯГІДНА ГРУПА | |||
Кісточкові, насіннєві, плодово-ягідні, виноград | Фаза початку вегетації – ріст пагонів | 1,5-2,0 | 3,0-4,0 |
Фаза бутонізації | 1,5-2,0 | 3,0-4,0 | |
Фаза цвітіння – зав'язування плодів | 1,5-2,0 | 3,0-4,0 | |
Фаза роста – дозрівання плодів | 1,5-2,0 | 3,0-4,0 | |
ТЕПЛИЦЯ | |||
Закритий ґрунт (вирощування ранніх овочів) | Висадження розсади | 20 мл/10 л води | – |
Фаза активного роста | 20 мл/10 л води | 30 мл/10 л води | |
Фаза цвітіння | 20 мл/10 л води | 30 мл/10 л води | |
Фаза зростання плодів – масове дозрівання | 20 мл/10 л води | 30 мл/10 л води |
Основні | |
---|---|
Виробник | Smart Grow |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | |
Упаковка | Пластикова тара |
Об`єм | 1 л |
- Ціна: 380 грн