Графік роботи: Пн-Пт: з 9 до 19, Сб з 10 до 17- Нд: вихідний

ОРАКУЛ® БІОКОБАЛЬТ

Ціна:

Код товару: 3260

Виробник:

Як купити

Як оплатити

Доставка

Склад:

Co-50 г/л, SO3-67 г/л, N-24 г/л, аминокислоты – 130 г/л

Культура / норма витрат:

Зернобобові, цукровий буряк, виноград – 0,15-0,20 л/га

ОРАКУЛ® біокобальт – концентроване мікродобриво для позакореневого підживлення зернобобових культур, цукрових та кормових буряків і винограду у формі біологічного хелату.

ОРАКУЛ® біокобальт – високочисте мікродобриво, тому не викликає опіків листя. Ефективно ліквідує дефіцит кобальту в рослинах. Кобальт виступає каталізатором у ферментативних реакціях, що позитивно позначається на утворенні білків. Кобальт активує систему ферменту нітрогенази в бульбочках, стимулюючи азотфіксацію бактеріями. Він також стимулює утворення хлорофілу і знижує його розпад у темряві, збільшує інтенсивність дихання.

Рівень кобальту низький на сильно лужних, кислих, вапняних і торф’яних грунтах.

ОРАКУЛ® біокобальт на польових культурах підвищує врожай цукрових буряків, зернових культур і льону, на виноградниках підвищує врожай ягід, їх цукристість і знижує кислотність.

Мікродобриво знаходиться в рідкому стані, при дотриманні умов зберігання не кристалізується, застосовується в широкому діапазоні температур, починаючи від +5оС.

ОРАКУЛ® біокобальт може бути використаний у будь-якій воді. В жорсткій воді діюча речовина препарату не вступає у взаємодію з солями жорсткості (кальцій, магній), тому немає небезпеки утворення сульфату кальцію (гіпс), який може призвести до виходу з ладу обприскувальної техніки.

ОРАКУЛ® біокобальт має потужний фізіологічний вплив на рослину, який:

  • посилює розвиток коренів;
  • стимулює нуклеїновий обмін та утворення білків;
  • знижує розпад хлорофілу у темряві та збільшує інтенсивність дихання;
  • прискорює темпи утворення хлорофілу, запобігає руйнуванню хлоропластів, що робить фотосинтез максимально ефективним;
  • підвищує в’язкість протоплазми, осмотичний тиск, поліпшує водоутримуючу здатність тканин рослин;
  • на виноградниках підвищує врожай ягід, їх цукристість і знижує кислотність;
  • на польових культурах підвищує врожай цукрових буряків, зернових культур і льону.

ШВИДКЕ ЗАМОВЛЕННЯ